Johan on aikaa heilahtanu sitten eedellisen kirjoituksen blush ihan tässä alkaa jopa nolottamaan...... Kaikenlaista olen keksinyt tehdä ja tuo niin ihana miehenihän on ihan helisemässä minun visioideni kanssa. Sohva kun on täynnä lankaa ja pistimiä kuulemma (niin siis sukkapuikkoja), ruokapöytä on täynnä helmiä ja pakastimen päällinen täynnä rojua ja lissää vaan kannetaan kun muutenkaan tilaa ei ole.
no kuitenkin uuttakin on syntynyt. mm. olen avannut ryhmän naamakirjaan ja toivon et muutama koru menisi joskus kaupaksi. Joulumyyjäisiinhän on ihan pakko lähtee... siis ihan on pakko!!!!



Hieman piti harjoitella uutta kuvioo ja sieltähän se viimein sitten syntyikin cheeky ei ehkäpä parhaimistoa mutta kaipase tästä pikkuhiljaa oppii.....


 Siinä olisi koru äidille....


Koru itselle.....


ja koru kenelläs muullekkaan kuin äidille.....

Tuo ruusu kuvio nyt on vaan niin kiva tehdä ja oikeesti se on niin hieno olen aivan rakastunut niihin cheeky näitä on pakko saada lisää!!!!


tilauskoruni toiveena mustaa ja violettia smiley saamansa pittää ja maanantaina on perillä.



siinä olisi hopeeta ja sinistä yleellistä morsiammelle mallistossa ihan uniikki on mallikappale tämä. Jos vaikka joskus johonkin saisi vaikka esillekkin..... selvitellään sitä vielä....



eihän tämä helmeily mittää ole jos ei uuttakin löydy ja toden totta siinä olisi uusi aivan upea malli kaulakoruksi.... mitäs tykkäätte?


lisäksi visioin liskoja löysin semmoisen vanhan ohjeen tuolta vanhn reissuvihon välistä..... nämähän ovat ihania ja toimii laukkukoruna mainiosti miksi ei myös vetoketjuun voisi laittaa tai vaikka kaulaan? no ehkä mä nyt olen sen laukkukorun kannalla vai mitä mieltä te olette???




Neulomistakin olen siis harjoitttanut hieman parit isommat sukat ja muutamii pienempii on vielä päättlemättä mutta näiden kanssahan se aika menee hyvinkin rattoisasti.... ja onpahan talvellä lämmin isolla ja pienellä <3



Hieman muuntelin ohjetta ja aika kivan näköiset tuli tossuista..... oikein söpöä ja hempeetä.....



parit tumput ja sukat. Vanhan ohjeen kaivoin laatikostani ja sukat synty nopeesti tasona. näppärä ja hyvä ohje ja toimii sukka on hyvin joustava menee siis hieman isommallekkin "vauvalle". Ennää ei siis puutu kun se käyttäjä wink
No ehkäpä inventoin nämä eteen päin vielä.

mitäpä seuraavaksi ai niin kännykkäpusseja ompelin! tässä näyte niistä


muovi päällä suojaa kosteudelta ja ainankin kaksi tyttöö oli iloisia kun puhelimet saa kaulaan. Niin ja pari isovanhempaa oli tyytyväisiä ettei puhelimet ehkä nyt hajoa niin herkästi.

Ilmottauduin sitten vielä helmivirkkaus kurssille... ihan kun ei olisi jo tekemistä mutta käynpäs katsomassa mitä se pittee sisällään.... Jos ennen sitä ei kuuluu niin sitten kuuluu ainankin.

Ei kuin uusia visioita kohden tarvikkeiden tilausten kanssa ja palataan taas..... uusien kuvien kanssa wink