Näin keväällä aikani on näemmä kulunut enempi noiden pienien helmien parissa. Muutaman olen lahjaksi tehnyt ja pitihän se ihan itsellekkin tehdä. Tällä viikkoa lisäsin helmivarastoani katsellaan siis mitä niistä syntyy.

tästä se siis alkoi syntymään siskon häälahja. Miten ollakkaan meidän lempi väri on violetti sitä siis ja jotain tummaa jotain kiiltävää.

ja tämmöinen siitä sitten tuli. Sisko oli tyytyväinen ja itselle sain hyvän mielen. Toki voi vaivaa nähdä rahaa tuhota helmiin mutta parasta on aina se saajan ilo ja tyytyväisyys.

Seuraavana pitikin sitten tehdä lahja vanhemmalle naiselle. No niin no oli hieman hakusessa värileikit vaikeeta punasta vihreetä kirjavaa violettia helmeä. (tuota kirjavaa ei kamera suostunut taltioimaan ja vääristi). No aikani tehdessä purkiessa taas tehdessä ja purkiessa menikin aikaa ja neljän päivän työn tulos lähti kuin lähtikin postiin ja saajan kommentteja ei oo vielä korviini kerinnyt mutta oletan että on ollut tyytyväinen.

kirjavan helmen lopputulos oli jota kuinkin tämän näköinen.

ja punaisena se oli suunilleen tälläinen.

Hieman vaikeata on kyllä tehdä toiselle jos ei hirveesti tiedä värimaailmaa ja saa puhuttua ehkäpä luonnosta jopa näytettyä. Mutta selvisin kuitenkin hengissä tästäkin haasteesta.

Näistä kipinän saatuani olihan se pakko tehdä itsellekkin kesä koru. jotain tummaa ja violettia siis aikani ihmetellen helmivarastoani ja tarpeitani syntyi yhdessä illassa tämän näköinen koru.

Tuo kevät aurinko on siitä mielenkiintoinen juttu et se herättää ajoissa ja nukuttaa myöhään. Virtaa tuntuisi olevan joten ajattelinpas seuraavaksi tehdä anopintekeleelle lahjaksi vietävän korun ja innoissani alotin itselleni rannekorua. Eli taidan nyt hetken viettää pienien helmien parissa kerta innostusta löytyy niihin nyt. Jos sitten seuraavaksi taas noita fimo helmiä.

Kuulemani mukaan saankin ilmeisesti suurimman osan kesästä viettää helmien parissa ja mikä jottei sehän on mukavoo puuhaa. Pari ennakko tilaustakin sain eilen ja niitä suunnitellaan sitten morsiammien kanssa yhdessä. Saas nähdä mitä sitten taas syntyy

Visioita pyörii päässäni sitä mukaan että pakko on piirrellä niitä paperille kun sitä mukaan niitä ei oo mahdollisuus tehdä ei millään ehdi mutta onhan sitä aikaa ja kipinä olemassa. Katsomme siis mitä seuraavaksi syntyy.